22/3 Nu är alla sju kattungarna tingade

15/3 Nu har ytterligare en hittat hem, men osäkert om det blir honan eller hanen

14/3 Nu är grönögda Gertrud tingad

11/3-15 Nu har Greta, Gustav, Gottfrid och Gaston blivit tingade. Fortfarande letar två underbara crem/vita honor, en med blå ögon och en med gröna ögon och en supersnygg creme/vit pojke med blå ögon sina drömhem

25/1-15 på kvällen födde Oliva 7 småttingar, 4 pojkar och 3 flickor

2/12-13  Doris födde en liten vit tjej, som stannar i katteriet och ska heta Freja.

30/6 Ebba och Evert är nu tingade, så nu har alla i E-kullen hittat sina toppenfina hem.

16/6 Elsa och Ester är nu tingade.

12/6 Egon är nu tingad.

27/5 En hona och en hane har maskat ut och kommer få blå ögon, en hona är brunaugoti och en hona och en hane är creme. De är friska och går upp bra i vikt.

I dag den 4/5 födde Greta fem fina ungar tre tjejer och två killar. En hona är svart och de övriga ungarna är vita eller creme. Allt gick bra och de diar fint. Bilder under E-kullen.

Vi väntar smått. Jean Dark Greta Garbo är dräktig och pappan är vår egen fina Enisey. Båda champion. Hon är beräknad till 4/5.

25/2 Nu har Douglas och Didrik flyttat. Lilla Doris stannar i katteriet

12/2 Nu har även lille Didrik hittat sitt nya hem

7/2 -12 Douglas är nu tingad, så nu är den fine Didrik kvar att bli ägd av.

Ofelias fina söner Douglas och Didrik finns nu tillgängliga för tingning. Dom är creme och röd. Otroligt sociala och gosiga

27/11 Ofelia har fått en så fin kull i natt. Tre pojkar och en flicka. Hon är vit med en fläck på huvudet, sedan är det en vit, en röd (och en svart hane, avliden). De får troligen blå ögon

26/11Nu är även Cleamens tingad 

21/11 Nu har Cornelia hittat sin foderfamilj och Conrad är tingad.

Ofelia är dräktig och är beräknad att föda 26/11 

13/10 Eva har fått en jättefin kull om fyra helnakna ungar. Det blev två röda pojkar, en helvit pojke och en vit flicka med endast en röd fläck på huvudet.

8/9 Eva är åter dräktig och beräknas föda runt den 12/10. Pappa är vår egen Dallas. Eva är champion och Dallas internationell champion.

6/3 Nu är även lille Bernhard tingad

13/2 Nu är Benjamin och Beatrise tingade, men fine lille Bernard finns kvar.

Eva fick sin efterlängade kull fredagen 14/1 2011. Det blev två pojkar, en röd och en röd med vitt och en flicka röd/vit bicolour. Alla verkar må bra och Eva är en supermamma. Bilder finns nu under B-kullen under knappen Bilder.

Greta fick en kull på 6 fina ungar 21/8 2010. Fader är S*Orodeth Cat´s Amaizing Ares. En hona och en hane klarade sig inte, men fyra gulliga hanar växer nu för fullt. Bilder finns under A-kullen under knappen bilder.  Nu är alla fyra pojkarna tingade..